Nytt matbord

Satan så klantig man kan vara ibland.

Igår hade jag en riktigt dålig dag på jobbet. Måndag såklart. Folk var stressade, uppjagade av det där viruset som går just nu och jag kände mig allmänt låg efter en helg med dålig sömn. Efter en lång dag när jag äntligen kunde åka hem, hämtade jag upp barnen i vanlig ordning på skolan och plockade sedan upp thaimat som de älskar.

Ibland får man fuska tänkte jag. Väl hemma tog jag en lång varm dusch för att ladda om batterierna och beslutade mig sedan för att ta hand om mig själv lite.

På med ansiktsmask, bodylotion och sist men inte minst, mitt fina nya röda nagellack. Självklart dröjde det inte lång tid innan Lydia kom springandes och sa att hon också ville ha.

Trött och lat som jag var lät jag henne sitta vid köksbordet och måla och vips som det var så låg det rött nagellack på hela bordet. Skrubbat som en galning men det vägrar gå bort… Så till helgen blir det att åka och köpa nytt matbord.

Jag var inne och kollade på bord men passade även på att kolla lite på Bra sommarmöblers matbord och blev faktiskt positiv överraskad. De hade mängder av olika bord och för ett riktigt bra pris. Vid närmare eftertanke kanske det inte var så dumt att spilla nagellack ändå.