Nya rullgardiner i barnens sovrum

Måste bara dela med mig, vi bor ju som ni vet i hyreslägenhet och här får man ju nästan bara acceptera den standarden som är. Man får ju det som man betalar för så att säga.

Något som varit lite irriterande dock har ju varit våra persienner i sovrummen, framför allt i barnens sovrum, det blir liksom aldrig mörkt. Även på nätterna så är det som det sipprar in ljus i rummen mellan persiennerna från gatlyktorna. Flera gånger så vaknar Alice av att det kör förbi en bil utanför på nätterna av ett ljussken som lyser in och hon har så svårt att somna om efter att ha vaknat mitt i natten.

Vi bestämde oss faktiskt för att köpa mörkläggningsgardiner till barnens rum, man kan ju trotts allt ta med dem sen när man flyttar. Och vilken skillnad, det är nästan becksvart i deras rum om nätterna nu. Alice har sovit jättebra och faktiskt inte vaknat en enda gång sen vi satte upp dem. Helt klart värt varenda krona!

Vi hittade våra mörkläggningsgardiner hos ett företag som heter Sun Off, så står ni inför samma dilemma som vi gjorde tycker jag absolut att ni ska kika in på deras hemsida för att se om det finns något alternativ som passar er.

Ni kan enkelt fylla i ett formulär på hemsidan som gör att ni blir kontaktade av dem för vägledning i att hitta ert alternativ.

Dela gärna med er i kommentarerna om ni gör en beställning.