Nu är det slut på att köpa celsius

Yes, ni läste rätt, men ni tolka det fel. Nu är det slut på att köpa en om dagen, det kostar mig allt för mycket pengar, så vad har jag gjort? Yes, precis det du tänkte, jag har köpt ett lock som jag kan ha.

Sportkost hade riktigt schyssta priser på locket och de hade även min favoritsmak som om Tropical Lemonade. Jag vet ärligt talat inte vad jag skulle göra om den smaken försvinner.

Min förhoppning är att jag skall fortsätta dricka en om dagen, men känner jag mig rätt så kommer det att bli svårt när jag väl har dom hemma. Kanske blir det en på morgonen, en på eftermiddagen och en på kvällen? fan! Jag måste hålla mig, annars kan jag inte beställa hem hela lock för då blir det bara att jag dricker mer.

Vad har ni för hälsosamma beroenden? om man nu kan kalla ett beroende för hälsosamt