Mina påsar under ögonen!

Jösses vad trött jag börjar bli på att känna att jag ser så himla trött ut.
Det är ett lyxproblem, jag vet, men det känns inte bättre för att jag vet om det. Det bästa hade varit om alla huskurer bara hade funkat. Ni vet, gurka på ögonlocken, lite olika typer av salvor och kylande krämer.
Men, så är inte fallet, så jag har bestämt mig för att utföra en ögonlocksplastik, här i Göteborg. Jag har hittat en klinik som gör detta på ett så smidigt och säkert sätt. Dermakliniken heter dom och det jag bokat heter ögonlocksplastik!
Tänk själva, det är ändå ögonen och området kring dom som är extra känsligt.
Jag ska först få gå på en konsultation hos en sjuksköterska, de tar ingen avgift för detta, vilket känns proffsigt. Och framförallt säkert.
Själva ingreppet tar inte mer än 2-3 timmar och eftersom man blir lokalbedövad så får man åka hem samma dag. Man får även göra en speciell kylmask innan man går därifrån som minskar risken för blåmärken o svullnad. Då kan man få känna sig pigg och fräsch på en gång!
Ska bli spännande att se resultatet efter!

Ha en fin dag!