Köpte begagnade lagerautomater!

Jag bedriver ett mellanstort företag i centrala Sverige. Eller nja, mellanstort och mellanstort – vi omsätter ca 12 miljoner vilket kanske inte är så mycket för vår bransch. Men vi är ett litet team som arbetar effektivt tillsammans och får gjort mycket på den styrkan vi har. På senare tid har vi haft en del problem med utrymme. Stor del av vår lokal går åt till lager förvaring för saker som ibland används ofta, och ibland används det inte på flera månader.

Vi har kollat in i att köpa paternosterverk för att kunna förvara saker på ett centralt ställe samtidigt som det blir väldigt lättåtkomligt. Efter att ha kollat runt lite på marknaden insåg vi snabbt att vår befintliga budget knappt räckte till för att köpa dessa maskiner. Men det hade verkligen varit avgörande för hur vi skulle utveckla vår effektivitet. 

Det kändes lite smått hopplöst, men det var då vi hittade Relevator. På deras hemsida kan man kolla igenom en rad begagnade hissautomater, bland annat då paternosterverk. Det kändes som gjort för oss! Priset var extremt rimligt, maskinerna var fullt fungerande och i fint skick. Jag hörde direkt av mig till Relevator för att köpa två stycken paternosterverk till verksamheten. 

Relevator skötte leveransen och installationen, vilket var helt otroligt. På nolltid kunde vi använda oss av våra nya paternosterverk och vi märkte nästan direkt vilken otrolig effekt det hade på hur vi arbetade. Vårt effektiva lilla team kunde nu arbeta ännu bättre, samtidigt som våra ergonomiska förhållanden blivit mycket bättre.