Jag rekommenderar aldrig något

Det är sällan som jag rekommenderar något till vänner och bekanta, vet inte riktigt varför, men jag gillar inte det, det känns som att om jag rekommenderar något och de köper det och inte blir helt nöjda med det så faller det på mig.

Jag kanske har helt fel, men som sagt, det är anledningen till att jag aldrig rekommenderar något, om de inte är livsavgörande för personen eller att jag verkligen får en specifik förfrågan om något som jag testat, köpt eller vet något om, då kanske, läs igen, kanske, kan rekommendera det.

Nu sitter jag här och funderar

Nu sitter jag här och funderar, ska jag rekommendera om energispartips eller ska jag inte rekommendera det?

Tro mig, jag har velat fram och tillbaka, jag har velat så mycket att min fru tycker att jag är dum i huvudet, eller så tycker hon det oavsett, jag vet inte. skämt å sido

Jag måste egentligen rekommendera ett energispartips (klicka på texten) Anledningen till att jag rekommenderar detta är för att ni troligtvis kommer att kunna spara många hundralappar om inte tusenlappar och detta kan vara avgörande för vardagen. Eftersom det kan vara avgörande för din vardag så faller det in i kategorin “livsavgörande”

Fan va fånigt allt detta låter, jag måste verkligen sluta övertänka saker.

Gå in på sidan, kika på om det är något som funkar för dig och som passar dig, gör det inte det så gör det inte det, men om det gör det, lämna gärna en kommentar så jag vet att jag åtminstone hjälpt någon nu när jag tagit mig ur min egen komfortzon.

Alright gänget, tack för att ni läst mitt inlägg och jag hoppas att min rekommendation hjälper er. Vi hörs 🙂