Blir även detta en hit?

Nu har syrrans töser gått och fått en ponny, fantastiskt härligt men samtidigt läskigt då jag blir så orolig att något skall hända. Hjälmarna dom fick blev en riktig hit så nu tyckte Sandra (min syster) att det vore lämpligt om jag köpte ett träns i födelsedagspresent. Ett svart i storlek Cob är det enda jag vet.

Jag kan ju tänka mig att det mesta blir bra då allt man hittar på nätet är så fint numera. När jag var liten och red så fanns det inte alls så mycket att välja på, en klassisk remontnosgrimma var typ det som gällde. Detta har jag klickat hem nu:

Grymt snyggt om du frågar mig och anatomiskt låter ju inte fel det heller. Så nu håller jag tummarna för att även denna present blir en hit till mina älskade syskonbarn.

Om annat så får de väl gå in och kika på alla deras träns