Är ordentlig vit snus här för att stanna?

Nu har jag äntligen lite att skriva om i min blogg så jag hoppas att ni inte känt att ni behövt vänta för länge. Tyvärr blir det inte lika frekventa inlägg under dessa tider när man spenderar nästan all sin vakna tid hemma framför datorn och inte riktigt kan gå ut.

Jag tänkte att jag skulle berätta om en lite speciell upplevelse jag hade häromdagen. Tror att 

det var i tisdags? (hemskt att man inte längre har koll på dagarna)

I alla fall. Som ni alla vet har ju jag varit väldigt aktiv med att söka jobb. Jag är ute efter ett jobb inom IT-branschen, vilket antagligen kommer resultera i att man landar på någon help desk eller IT-support. 

I tisdags lyckades jag gå vidare till intervju på ett företag jag gärna ville ha jobb på. Min intervju gick överlag väldigt bra men nu till det konstiga som uppstod. Jag fick frågan om jag snusade, jag svarade av någon anledning nej trots att jag hade en dubbelmacka inne. Det blev alltså lite skevt eftersom de måste sett igenom detta. De borde ha sett min snusdosa när jag kom in, jag tror till och med att jag kan ha lagt upp den på bordet ett tag. Det vore bedrövligt om jag tappar jobbet på detta.

Antagligen kommer de inte bry sig om detta över huvud taget men jag är lite rädd just nu. Jag tänker att jag försöker bli lite fräschare till nästa intervju och köper vitt snus, typ Lyft snus. Som sidospår på det hela, vad känner ni kring vit snus? Är den här för att stanna tro?

Det är väl lika bra att man byter till den typen direkt.